Nové dvojalbum propojí XIII. století s projektem Hindenburg

Jihlavská legenda nelení a hodlá těšit svoje fanoušky i v téhle nelehké době.

XIII. století vydává nové dvojalbum a sama kapela o něm na svém facebookovém profilu říká: 

"Dvojalbum s názvem "Zahrada světel" spojuje stejnojmenné album XIII.století a nové album projektu Hindenburg s názvem "Deus ex machina". Album XIII.století obsahuje nově nahrané skladby Zahrada světel (Into the garden of delight), Mystery Anna, Dogma a Upír s houslemi. Tři skladby natočila skupina s bývalou spoluhráčkou Janou Havlovou, která obohatila písně o zpěv a vokály.

Realizaci druhého alba projektu Hindenburg pojal Petr Štěpán tentokrát jinak a vsadil na skladby v rychlejších, údernějších tempech nebo tanečních rytmech. Dvojalbum vychází u vydavatelství Warner music 6.listopadu 2020. Samostatné album Zahrada světel vychází rovněž jako vinylové LP."   

Nakupovat můžete třeba hned ZDE, ostatně jakákoliv podpora se vašim oblíbencům určitě momentálně více než hodí.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Posledni roky ziji jen z minulosti.Uz vychazi jen bestofky,reedice,remixy.Za poslednich 11 let 6 variant kompilaci a 1 radova deska. Nerikam,ze je to spatne,nekritizuji,jen konstatuji.
Hlavne tá grafika býva ozaj otrasná (bieda, až amaterizmus), legenda- nelegenda, sú asi 4 výnimky (Gotika, Werewolf, Straceni v Karpatech a Vampire songs, keď prižmúrim oko, tak aj ten Metropolis). Najlepší album Nosferatu nie je doteraz v reedícii na LP, ten by si nový obal priam pýtal. Dielo priam geniálne. A Werewolf by bol krásny veľký obal ako v originále na takej LP. Pre mňa najlepšie albumy v ich diskografii.
Já myslím že obal zahrada světel je velká změna
Zánik Izraele. Dobrý song od 13.náctky

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.