Ploho vypustí novou desku až v příštím roce. Teď ale z ní odhalují další singl.

Ruští postpunkeři Ploho s novou deskou nespěchají. Fanoušci se jí dočkají až v příštím roce. Jako odpustek z jí vypouští ale otvírák Между нами.

"Nová vlna ruské hudby" je hit letošního roku. Myšlen je tím postpunkový útok řady kapel z bývalého Sovětského svazu na západní scénu. Jména jako Motorama, Buerak, Ploho nebo Molchat Doma z Běloruska začínají rezonovat médii a řada z nich má podepsaný kotrakt s prestižním evropským nebo americkým vydavatelem. Ploho se už před letními prázdninami upsali kanadskému labelu Artoffact records a společně plánují vydání páté řadové desky.

Album "Фантомные Чувства" (česky "domnělé pocity") nakonec vyjde až v příštím roce, konkrétně 5. února 2021, a to na CD i vinylu. Pouze digitální verze desky se dostane k posluchačům den po Štědrém dni, to znamená 25. prosince 2020. Kolekci si už teď i v různým sběraleských balíčcích můžete předobjednat na Bandcamp profilu vydavatelství ZDE. Níže si pak poslechněte druhý singl z desky, otvírák alba Между нами, česky Mezi námi. 

 

Ploho - Между нами (Between Us)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.