Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

V dnešním Dark Wave uslyšíte spoustu nových skladeb třeba od The Last Days of Jesus, Nine Inch Nails, Skinny Puppy, Halo In Reverse, Download, Haujobb nebo Luxury Strangers, a nádavkem si dáme rozhovor se stoupající hvězdou I Like Trains.

darkwave - logo

Posledním ohlédnutím za letošním Wave Gotik Treffen bude rozhovor s I Like Trains, který jsme v Lipsku pořídili se zpěvákem Davidem Martinem pouhou půlhodinu před jejich strhujícím setem. V rámci 258. dílu Dark Wave ale očekávejte ještě hromadu novinek (např. od AlterRed, Halo In Reverse, Download nebo Luxury Strangers) a ukázek z nových desek (mimo jiné od Skinny Puppy, Army Of The Universe, Christine Plays Viola nebo Haujobb) a samozřejmě dojde i na obsáhlý partylist.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22 a 24 hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.