PODÍVEJTE SE NA PODROBNOSTI A ČASOVÝ ROZVRH LETOŠNÍHO PRAGUE GOTHIC TREFFEN

Do startu PGT zbývají poslední dva týdny. Pojďme si tedy shrnout několik důležitých informací k letošnímu ročníku (English included).


For English click here.

Patnácté Prague Gothic Treffen bude v mnoha ohledech výjimečné. Tak předně, jako organizátoři musíme plně respektovat platná hygienická nařízení, související se současnou zdravotní situací. Ve vnitřních prostorách všech klubů tedy bude platit povinnost nosit roušky či mít jiným způsobem zakrytá ústa a nos. Pokud ji u sebe mít nebudete, nevadí – prostředky na zakrytí dýchacích cest si budete moci pořídit u vstupu. Vezměte prosím na vědomí, že bez této ochrany nebudete do klubu vpuštěni.

U vchodu do všech klubů bude také připravena desinfekce k volnému použití. Mysleme prosím na své zdraví i zdraví ostatních a snižme riziko případné nákazy na minimum.

Současná omezení se týkají také povoleného množství návštěvníků a jsou nyní limitována maximálním počtem 500 osob. S tím souvisí i omezený počet vstupenek, které byly uvolněny do prodeje. V tuto chvíli jsme již překročili víc než polovinu kapacity, kterou jsme dali k dispozici pro předprodej a ze zkušenosti z předešlých ročníků víme, že většina účastníků si pořizuje vstupenku teprve pár dní před PGT. Pokud tedy plánujete návštěvu akce, nenechávejte nákup (předprodej ZDE) na poslední chvíli. Na místě bude k dispozici pouze omezený počet lístků.

PGT 2019

Teď už ale pojďme k příjemnějším věcem. Jak už jsme zmiňovali, i tentokrát pro vás bude připraven exkluzivní merchandise, který jsme opět vyrobili v limitovaném nákladu a o jeho dotisku se neuvažuje. Chcete-li si jej pořídit, hledejte náš stánek na tradičních místech – v pátek u vstupu do Underdogs', v sobotu v hlavním sále klubu Futurum. Předprodej ani rezervace bohužel není z časových důvodů možná.

Dlužíme vám ještě pár slov k samotnému programu Prague Gothic Treffen. I letos plánujeme Gothic picnic, který bude situován do Zahrady Kinských za Národopisným muzeem. Přesné souřadnice naleznete níže nebo na oficiálním webu PGT. Návštěvníci se budou moci opět utkat v soutěži o nejlepší Spooky Cookie sladkost, vítěz potom obdrží krom všeobecného uznání také poukázku na výběr z našeho merchandise.

Zkompletovali jsme také soupisku DJs, kteří vás budou lákat k tanci po oba večery. Ze zahraničních vystupujících přijal naše pozvání britský DJ De'Ath, uznávaná persona gotického světa a organizátor tamních Black Veil parties. Z Německa přijede zahrát oblíbený DJ Cyberpagan, hlavní osoba za německým portálem death-rock.de. A konečně, z Rakouska se po nějakém čase představí zkušený elektronický DJ Terrorissmo, který stojí za úspěchem značky Electronic Saviour ve Vídni.

Nezapomněli jsme ani na domácí DJs. Páteční kytarové sety odehraje zkušený DJ Favourite Slave, elektronickým a synthwave setem vás oblaží DJ Aleister Dantes. Sobotní rozjezd na kytarové stage potom obstará DJ BeoWulf a závěr na obou sobotních pódiích bude patřit všem členům Sanctuary.cz DJ Crew.

To nejdůležitější ale není vepsáno v programu, ale přesto to na PGT najdete všude: Neopakovatelná atmosféra pospolitosti gotické scény, za kterou tato akce vděčí právě vám. Děkujeme a uvidíme se za pár dní!

PROGRAM XV. PRAGUE GOTHIC TREFFEN:

-=== P Á T E K ===-

? WAVE STAGE- (Prostor Země, Nádražní 76)

20:00 otvírá klub, DJ Aleister Dantes (warmup electro set)
21:30 =LOVE MY SCIENCE (new wave/electropunk z Bratislavy, SK)
22:10 DJ, DJ Aleister Dantes (synthwave set)
23:00 =HØRD (darkwave/synthwave kouzelník z Bordeaux, FR)
00:00-??:?? DJ Terrorissmo (EBM/harsh electro/aggrotech, A)

? GUITAR STAGE- (Underdogs', Nádražní 5)

20:00 otvírá klub, DJ playlist
21:00 =TEAR (comeback pražské electro party, CZ)
21:45 DJ Favourite Slave (postpunk, goth, darkwave)
22:30 =ISOLATED YOUTH (žhavá postpunk/indie naděje, SE)
23:30 DJ Cyberpagan (postpunk, deathrock, goth, DE)
00:00 =FRANK THE BAPTIST (gothic rock/postpunk legenda, US/DE)
01:30 DJ Cyberpagan/DJ Favourite Slave guitar dance till the end

-=== S O B O T A ===-

16:00 Gothic Picnic v zahradě Kinských (mapa ZDE)

? ELECTRO STAGE - (Futurum Music Bar, Zborovská 7, velká scéna)

20:00 otvírá klub
21:00 =NEMUER (pagan folk, CZ)
22:15 =TYSKE LUDDER (EBM/electro úderka poprvé v Praze!, DE)
00:00 =CLAN OF XYMOX (darkwave legenda, NL/DE)
01:30-??:?? Sanctuary.cz DJs (last men standing)

? GUITAR STAGE - (Futurum Music Bar, malá scéna)

20:00 otvírá klub
20:30 DJ BeoWulf (dark wave, goth)
22:00 DJ De'Ath (a DJ goth veteran, UK)
01:00-??:?? Sanctuary.cz DJs (the most sober one plays)

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.