Na čem pracuje Rhys Fulber?

Elektronický všeuměl má navzdory pandemii plné ruce práce.

Rhys Fulber je veřejnosti nejvíce znám jako součást Front Line Assembly, Delerium či Conjure One. Před časem rozvířil elektronické vody oznámením, že spolu s Billem Leebem pracují na nové desce Noise Unit. Ale na cestě je toho mnohem víc, pojďme pěkně popořadě.

Jako první by se mělo objevit nové album Conjure One. Deska vyjde u holandského labelu Black Hole a vokály na ní přispěli Jaren a Jeza. Očekávejte elektronické náladovky s velkým důrazem na písničkovost, melodie a atmosféru, které si příliš nelámou hlavu se současnými tanečními trendy. Datum vydání prozatím nebylo stanoveno.

V nejbližší době vydá Rhys Fulber také darkambientní EP s názvem "Resolve", které vyjde pod jeho vlastním jménem.

Také na slibovaném nosiči Noise Unit se pracuje, ale prozatím je příliš brzy mluvit o konkrétních detailech. Bill Leeb zveřejnil na svém Facebooku fotku, jak během karantény nahrává vokály u Grega Reelyho, Rhys zase napíná fanoušky prohlášeními o chystané "zajímavé spolupráci" nebo "práci na dalším materiálu".

A nakonec, tři Rhysovy skladby se objeví v chystané AAA videohře Cyberpunk 2077, která má vyjít v listopadu. Vzhledem k tomu, že se jedná o jednu z nejočekávanějších her letoška, tak jsme velmi zvědavi na Rhysův vklad.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.