Nalaďte se twinpeaksovským bonusem na novou desku Davida Lynche

"I’m Waiting Here" je první ukázkou očekávaného melancholického low-blues maestra Davida Lynche. Twinpeaksovské fetišisty ničím nepřekvapí, nostalgicky ale připomene romantické balady tria James/Donna/Maddy jako vytržené z padesátých let. 

David-Lynch-The-Big-Dream-608x608

 

Na bonusové skladbě s pořadovým číslem 13 uslyšíte hlas švédské zpěvačky Lykke Li. Po vizuální stránce nás ale po pravdě na videu, ani na přebalu desky zatím zjevně nečeká nic ohromujícího. Hudební aspekty můžete zhodnotit sami na níže přiloženém videu.

 

David Lynch & Lykke Li - I'm Waiting Here

 

Vypadá to, že David Lynch je stále při chuti. Po předloňském sólovém debutu "Crazy Clown Time" vyjde na labelu Sunday Best Recordings novinková deska "The Big Dream". Najdeme na ní 11 autorských skladeb a navrch coververzi "The Ballad of Hollis Brown" (Bob Dylan). Nahrávání probíhalo v Lynchově vlastním studiu Asymmetrical se zvukovým inženýrem Deanem Hurleym. Sám umělec svou tvorbu označuje jako 'moderní blues'.
Album "The Big Dream" vychází v červnu ve formátu CD, LP, nebo digitální download, ke kterému dostanete zdarma bonusový track s Lykke Li.

Jak jsme informovali nedávno, novinková deska "The Big Dream" naváže na předloňský sólový debut "Crazy Clown Time" a vyjde na labelu Sunday Best Recordings 15. července. Najdeme na ní 11 autorských skladeb a navrch coververzi "The Ballad of Hollis Brown" (Bob Dylan). Nahrávání probíhalo v Lynchově vlastním studiu Asymmetrical se zvukovým inženýrem Deanem Hurleym. Sám umělec svou tvorbu označuje jako 'moderní blues'.


Album "The Big Dream" vychází ve formátu CD, LP, nebo digitální download, ke kterému dostanete zdarma bonusový track s Lykke Li. 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.