Cyberpunkeři DK-Zero na druhé desce referují o sexu budoucnosti

Dvojice DK-Zero v polovině létě rozšíří svou diskografii o druhou řadovou desku.

Industriálně punkoví Američané zaujali před dvěma roky svou debutovou deskou "From Nothing" i videi se statisícovou sledovaností. A tak není divu, že o vydání jejich následovníka se popralo hned několik vydavatelství. Vítězem přestřelky se nakonec stal label Cleopatra records, který poslední červencový den představí veřejnosti album nazvané "Cyber Sex Inc.".

Jak už název napovídá, albem se tentokrát vine příběhová dystopická linie budoucího světa, jemuž bylo odejmuto potěšení ze sexu. Toho si lidé budou moci užít pouze požitím červené nebo modré pilulky. Prvním singlem je skladba Switch Me On, jehož videopodobu kapela stačila natočit těšně před koronavirovou karanténou v Los Angeles. Zpěvačka Kato je v klipu dealerkou kouzelných prášků a drží nad celou společností pevnou kontrolu. Kapela plánuje pokračování příběhu odhalit v dalším singlu, který se bude jmenovat "Replicate".

Album, které vyjde v digitální podobě, na CD i na vinylu, si prozatím můžete předobjednat na Bandcamp profilu vydavatelství ZDE.

 

DK-Zero - Switch Me On

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.