Love My Science hibernuje v šatníku a (ne)čeká, co život nabídne

Zatímco ostatní své démony skrývají, někdo s nimi žije v jedné skříni. Alespoň takto prezentuje své kostlivce v nejnovějším videoklipu ke skladbě Hibernation one-women projekt ze Slovenska Love My Science.

"Skladba je o gigantických rozměrech, prostorách, lidském objetí a šťastných tvářích, ale jak víme opak je pravdou (alespoň pro obyčejné lidi). Žijeme na pár metrech čtverečních, namačkaní na sebe, bez lidského dotyku. V této přetvářce a nepohodě fingujeme šťastné tváře, životy plné zájmu a lásky, ale ve skutečnosti jen hibernujeme, přežíváme, a namísto lásky a pochopení dostáváme pouze facky a levný sex. Mlčíme, imitujeme jeden druhého. Nejlepší je otevřít svou mysl, vysát z ní život a hibernovat, v podstatě nic nedělat, neboť i tak na ničem nezáleží," takto tvrdě a ironicky pojmenovává symptomy dnešní doby Inge Rudavská z projektu Love My Science.

"Vlastně se ten klip dělala doma v mé skříni, pod stolem a v posteli. Jde mi o to, že přežíváme na malých plochách. I když se vše staví obrovské, přesto se lidé tlačí jeden na druhého, narážejí do sebe v bytech, v pokojích, totéž v práci," vysvětluje technické pozadí vzniku klipu Inge., která je i režisérem klipu. Kameramanem klipu se stal Ján Peter Háber. Na výsledek společné práce se můžete podívat níže na YouTube profilu projektu. Více o projektu a letošní desce "Perfect Disorder" si přečtěte ZDE.

 

Love My Science - Hibernation

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.