The Foreign Resort servírují fandům singlové lahůdky včetně coveru Real Life

Čtyři songy během čtyř týdnů sdílejí dánští melodici.

The Foreign Resort přišli se zajímavým nápadem. Každý týden totiž umístí na svůj Bandcamp jeden z plánované čtveřice songů. Zatím jsou venku tři a jeden interesantnější než druhý.

Všechno odpálil cover megahitu "Send Me an Angel" od Real Life. Tuhle věc samozřejmě zná každý fanda osmdesátkové synth muziky a Dánové jej v roce 2015 nazkoušeli pro hraní na halloweenské party v Seattlu. Promotér chtěl po každé kapele jeden 80s hit a od té doby jej The Foreign Resort využili ještě dvakrát. Nejčerstvěji v rámci Gothicat festivalu. Následovala sprška zpráv od fandů, které si žádaly studiovou nahrávku. Ta je tedy hotová a návdavkem je do ní implomentováno kytarové sólo z hitu Coreyho Harta "Sunglasses at Night".

Následovala skladba, kterou kapela nahrála v roce 2015 pro bostonský blog Foundwaves k výročí 150 let od prvního vydání "Alenky v říši divů". Živelná věc se jmenuje "Down the Rabbit Hole".

Zatím poslední nahrávka má kořeny v roce 2011. Nebo vlastně ještě hlouběji v minulosti. Jedná se totiž o další cover. Skladbu "Stand Back" vydala v roce 1983 Stevie Nicks na svém albu "The Wild Heart". V onom zmíněném roce 2011 se potom zmínila Anna Bouchard, zpěvačka texaské party Drowner, že by si ráda někdy střihla duet se zpěvákem The Foreign Resort Mikkelem. Jak to dopadlo je tedy už jasné a výsledek se povedl úžasně.

Jeden song ještě zbývá, sledujte tedy bedlivě Bandcamp The Foreign Resort.

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.