Soft Cell se příští rok vrátí s novým albem!

Předloni se koncertem k výročí  40. let fungování Soft Cell s velkou slávou loučili se svou činností. V letošním roce dvojice z Londýna intenzivně pracuje na novém materiálu.

Dave Ball, klávesák Soft Cell, je v letošním roce aktivní. Nejprve vydal autobiografickou knihu "Electronic Boy: My Life In And Out Of Soft Cell" a před pár dny, v rámci její propagace, překvapil novináře a fanoušky tímto prohlášením:

"Pracujeme s Marcem na novém albu, které chceme vydat v příštím roce. Tedy pokud tato pandemie ustoupí a my budeme stále naživu. Já mám složenou hromadu muziky, Marc na ní pasuje své texty. Na novince jsme začali pracovat ještě před pandemií. Já na muzice pracuji se svými přáteli ve východním Londýně nebo v Richmondu, Marc je zase zalezlý ve svém malém studiu v Soho. Ještě, že funguje internet, i v těchto dnech postupuje naše práce kupředu."

 

Pokud vše dobře dopadne, dvojice vydá první album po téměř dvaceti letech. V roce 2002 totiž Soft Cell přišli s posledních řadovým albem "Cruelty Without Beauty". 

 

Soft Cell - Say Hello, Wave Goodbye (Live At The 02 Arena, London / 2018)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.