Aktualizace informací ohledně připravovaných koncertů Sanctuary.cz

Dva dny uplynuly a situace okolo připravovaných koncertů Sanctuary.cz se výrazně změnila. Bohužel k horšímu.

Vzhledem k současné situaci v České republice i Evropě se koncerty The Foreign Resort  + FARA (plánovaný na 27.3. v pražském Klubu 007 Strahov), Nitzer Ebb + Tábor radosti (připravovaný 3. dubna v Meetfactory) a nejspíše i Hocico + Amduscia (zasazený do Underdogs' v Praze) v rámci jejich evropských turné neuskuteční v původním termínu.  Jednáme intenzivně o náhradních datech. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i v nových termínech. Omlouváme za komplikace, děkujeme za trpělivost a pochopení.

Vaše Sanctuary.cz crew 

 

Amduscia - Existe

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Doporučuji pozastavit nákup lístků.Kdy hysterie skončí velmi těžko odhadnout.Zítra?,za týden?,za měsíc,za půl roku?....Raději jsem pozastavil nákup lístků. Jako např,Pet Shop Boys,Aha,Sandra,Suzanne Vega,Enigma,Apocalyptica atd. Jediné lístky které mám,tak zatím 90s praha-výstaviště a 80s Brno-Lužánky.
Já mám dva lístky na koncert NEbb a upřímně bych se docela rád co nejdříve dostal k refundaci, protože mi v tom visí skoro dva tisíce. Myslím, že by bylo fér ty koncerty prostě teď zrušit a peníze za pár prodaných lístků vyplatit a nespekulovat a náhradních termínech (zrovna koncerty, kde jsou lidi hlava na hlavě v uzavřeným prostoru nebudou povolený dřív jak za rok než bude na světě vakcína a celá pandemie pod jakous takous kontrolou). Za daný situace by to vůči zákazníkům bylo víc než vhodný. Prosím o vyjádření.
Já mám na Nitzer Ebb lístků 7 !!! Refundace v nedohlednu. Zkuste na tom zamakat pánové. Dík.
Věřte, že na tom makáme. Dnes se dozvíte rozřešení! Díky za trpělivost.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.