Marc Almond oslaví 40 let na scéně novým albem. První dva singly venku.

Marc Almond se na oslavu 40 let fungování na scéně připravil pečlivě. V lednu jubileum připomíná tí nejlepším způsobem - vydáním nové řadové desky, ze které vypustil už dva singly.

Ano, je to tak! Psal se rok 1980, kdy 22letý Marc Almond spolu s kamarádem Derekem Ballem vydali jako Soft Cell první album "Mutant Moments". Už před dekádou Marc kutatiny připomněl vydáním nového LP a podobný způsob oslavy zvolil i o deset let později. V pořadí 24 řadová deska se bude jmenovat "Chaos and a Dancing Star" a vyjde 31. ledna 2020 péčí labelu BMG v digitální podobě, na CD i na vinylu. Předobjednat si jí můžete ZDE.  

Marc Almond - Lord of Misrule (feat. Ian Anderson)

 

Z připravované desky vypustil Marc Almond už dva singly. První z nich se jmenuje Lord Of Misrule a zpěvák na něm přivítal pro mnohé nečekaného hosta - Iana Anderson, předáka hardrockových Jethro Tull. Přitom se stačí podívat na YouTube a vzájemných hostovaček na koncertech obou pánů najdete hned několik. Druhý singl, klasická klavírní, melodicky vypjatá balada Hollywood Forever, už je čistě v režii letos 62letého zpěváka. Ten se rozhodl nedávno seknout s osobním využíváním sociálních sítí (důvody popsal na svých webovkách ZDE). Křest desky proběhne 10. února 2020 v Royal Albert Hall. Mimo tento slavnostní koncert má zpěvák naplánovány další koncerty v Británii, Německu, Švédsku, Japonsku a Chorvatsku.

 

Marc Almond - Hollywood Forever

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.