Marc Almond slaví 30 let v showbusinessu novou deskou 'Varieté'

Skladatel, zpěvák, herec, performer a bývalý člen vlivné synthpopové formace Soft Cell - to je jen část výčtu aktivit mnohostranného britského umělce Marca Almonda, který letos slaví třicet let působení v hudebním průmyslu. Při této příležitosti Marc pro své fanoušky přichystal zbrusu nové album "Varieté", jež je prvním zcela autorským počinem po desce "Open All Night" z roku 1999. Samozřejmostí je spousta hudebních hostů, kteří se na vzniku nahrávky podíleli.

Prvních 3000 nosičů bude k disposici v limitované digipack edici s exkluzivním sedmipísňovým bonusovým akustickým CD, obsahujícím další nezveřejněné skladby a šestnáctistránkový boklet. Na novince se Almond ohlíží za uplynulou érou svého osobního i uměleckého života a poskytuje pohled na události, které jej jako perfomera formovaly.

Sám Marc to komentuje slovy: "Album se zabývá tématikou měnících se dob, touhy po jednoduchosti, lítosti nad ztrátami, stárnutí, osamělosti očima umělce, šílenství, přijetí a posedlostí nostalgií. Pro mne je minulost a historie to, co nám dává duši, lidskost, hodnoty. Chtěl jsem tímto způsobem vzdát hold nostalgii."


Klikněte pro zvětšení

Zdroj: Side-Line.com (Marc Almond celebrates 30 years with 'Varieté' album)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.