Podzemní CRYPT roztančí španělský DJ Drama i Whydie?

Již tuto sobotu se pražská netopýří skvadra sleze na další edici undergroundového večírku BatSave. Benefiční akci na záchrannou netopýří stanici tentokrát podpoří svou osobní účastí španělský DJ Drama i známé eso (RARE) parties Dj Whydie?.

522001_631709426845187_526401331_n

Poslední březnová sobota se ponese ve znamení promotérů z (RARE), Waver a Sanctuary.cz, kteří společnými silami oživí kostelní underground v samotném srdci Prahy. Nový hudební klub Crypt ležící přímo pod kostelem sv. Michala zaplní subkulturní průřez návštěvníků a nadžánrová selekce propojená chladem kytar i elektroniky.
Po zrušení některých, na scéně zaběhnutých, pražských klubů konečně přichází více než hrdá náhrada. Underground bývalého klubu Kostel, který je momentálně dekorován stylově záhrobním designem čekajícím na adekvátní party. Tou bude oživení původní série temných večírků na podporu netopýří záchranné stanice - DJ party BatSave.
Tentokrát se ale koncept díky nové posile v řadách organizátorů rozšiřuje a jednou za čas vám nabídne také vystoupení žánrově spřízněných kapel. Hudební rozstřel míří za fanoušky britského postpunk revivalu, brooklynských temných kytarovek, chladného darkwavu, ale i synthpopu, new wave či minimal elektroniky. Na úvodní edici se v čele setů představí DJ Moduretik, proslulý cestovatel v časostrojích mířících do hudebních destinací 70. a 80. let. Mrazivou vlnu kytar zastoupí představitelé pražské deathrock komunity DJ Ice a Aleister. Za DJský team Sanctuary.cz Crew se tentokrát s gothpunkovým mixem představí DJ Samgarr a věčný ctitel béčkového horrorsurfu DJ Jimmy Handsome.
První BatSave roku 2013 otevře brány podzemního klubu Crypt již tento měsíc, 30. března. To nejpodstatnější – vstup na akci je zdarma. Netopýří útulek Nyctalus můžete podpořit vámi zvolenou částkou do přistavené kasičky.
Další vydání netopýřího večírku je naplánováno již nyní na 20. duben, sázejte do diářů!

Následující květnová sobota se ponese ve znamení promotérů z (RARE), Waver a Sanctuary.cz, kteří společnými silami oživí kostelní underground v samotném srdci Prahy. Hudební klub Crypt ležící přímo pod kostelem sv. Michala zaplní subkulturní průřez návštěvníků a nadžánrová selekce propojená chladem kytar i elektroniky.

 

Hudební rozstřel míří za fanoušky temných kytarovek všeho druhu, chladného darkwavu, ale i synthpopu, new wave či minimal elektroniky. Na květnové edici se v čele setů představí DJ Drama, který míří do staroměstského podzemní z jihu Evropy. Za djským pultem ho doplní Dj Whydie? a tradiční osazenstvo BatSave DJs


To nejpodstatnější na závěr – vstup na akci je zdarma. Netopýří útulek Nyctalus můžete podpořit vámi zvolenou částkou do přistavené kasičky.

488053_10151544059978810_2109985686_n

Sobota 11.5.2013

klub Crypt, Michalská 29, Praha

Start: 20:00

 

Facebook události zde 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.