Trailer odhaluje program letošní Magické noci trubadúrů

Co všechno přinese do Prahy přesunutý multižánrový festival? Například křest společného díla Petra Štěpána a Bratrstva Luny...   

V den památky všech zesnulých 2. listopadu se na scénu vrátí festival Magická noc trubadúrů, snoubící hudbu, divadlo, tanec i fotografie. Hvězdou Divadla Za plotem v Praze bude česká gothicrocková legenda XIII. století, která představí koncertní set s bonusy určenými jen pro tento jediný večer. Na programu budou i dva křty hudebních nosičů. Pozornost bude upřena i k premiéře speciálního hudebního projektu s názvem Luna nad Iglau, který je dílem Petra Štěpána a kapely Bratrstvo Luny.

Speciální dvojkoncert kapel XIII. století a Bratrstvo Luny bude plně ve službách podtitulu festivalu Chrám Fénixů. Magickou nocí bude provázet hudební publicista Petr Korál. 


Magická noc trubadúrů trailer

Bubeník XIII. století Pavel Štěpán se představí v komedii "Genderama" jihlavského divadelního souboru De Facto Mimo. Diváci uvidí strhující satiru o současném vnímání ženských a mužských rolí. Horrorový příspěvek obstará kralupská Scéna a se speciální shakespearovskou variací vystoupí Taneční skupina Naděje. Koncertní část programu zahájí s hořícími pochodněmi Rytíři Fortuny

Vstupenky jsou stále k mání na www.goout.net a je nutno dodat, že vzhledem k prostředí malého divadla je kapacita 400 návštěvníků.

Magická noc trubadúrů

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.