Front Line Assembly přijdou v červenci s novou deskou

Electroindustriální kult se vrátí s novinkou “Echogenetic”.

fla-echogenetic-460x458

Vypadá to, že pánové z Front Line Assembly chytili hudební slinu. Po skvěle přijatém soundtracku “Airmech” se pánové Bill Leeb, Jeremy Inkel, Jared Slingerland a nováčci Craig Johnsen a Sasha Keevil zavřeli do studia, aby natočili "opravdové" album FLA ještě předtím, než vyrazí na masivní turné (to už ale víte).

A vypadá to, že je to na dobré cestě. Už teď totiž víme, že album dostane názevv "Echogenetic" a že by mělo vyjít v červenci tohoto roku. Venku už je i obal, který má "na svědomí" vancouverský umělec se sympaticky středoevropským jménem Troy Sobotka.

Deska je čistě elektronická bez jakýchkoliv kytar a Jeremy Inkel ji komentuje slovy: "'
Improvised Electronic Device' bylo album, které jsem chtěl udělat jako fanoušek industrialu, ale 'Echogenetic' je počinem, který jsem vždycky chtěl udělat jako producent/autor moderní elektronické hudbě. Nemůžu se dočkat, co na to řeknou lidi. Já jsem nadšený a už je to hodně dlouho, co jsem měl takové pocity z nějaké desky. Jako obvykle album míchal a masteroval Greg Reely a kluci výsledek minulý týden předali vydavatelství Metropolis."

Podle toho můžeme soudit, že by deska opravdu mohla v červenci vyjít a že na srpnovém koncertu FLA v Praze uslyšíme i nějaké nové skladby. Nechme se překvapit...



 Front Line Assembly - Angriff

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.