Remakeová "Carrie" Stevena Kinga odhaluje trailer

Hororoví fanoušci třeste se, tento týden je ve znamení nepotřebných remakeových návratů. Včera tak znovu vstoupil do kin Raimiho "Lesní duch" (o jeho kvalitách od nás ještě jistě uslyšíte), ve stejnou dobu se na internetu objevuje rozšířený trailer k dokončené předělávce Kingovy telekinetické královny plesů "Carrie".

carrie2013-e1350406882575-1024x708


V první řadě - trailer v jeho kompletní délce 2:30 naleztene na tomto odkazu 

A teď bezprostřední dojmy - Chloe Moretz pocházející z křesťansky založené rodiny věhlasného plastického chirurga sice disponuje dostatečně zvrhlým rodinným zázemím na představitelku Carrie, její herectví ale v místech obnažených od CGI efektů nepůsobí zrovna přesvědčivě. To však není veliké překvapení a pro ty z vás, kteří si ji neoblíbili ani v přechválené super akční fantasmagorii "Kick-Ass" (2010) doporučujeme návštěvu kina doopravdy zvážit. 

 

Příliš hrůzným překvapením z traileru nicméně je, že "Carrie" v roce 2013 využívá své telekinetické schopnosti, aby o školních přednáškách z historie Spojených států nechala hrdě vzedmout a vlát americkou vlajku za okny. Uf...Trochu silné sousto do pátečního rána, obzvlášť když se publikum ještě neotřepalo z patriotických škvárů loňských "Bitevních lodích" a jím podobných.

 

"Carrie" se tak se svým potenciálem zázračného dítěte bloudícího v knihovnách a lovícího svazky knih s kouzelným popiskem "Miracles" zdá spíše divácky vděčnou obdobou čarodějného chlapce, co nikdy neuměl hrát. Představte si dívčí obdobu toporného Daniela Radcliffa šikanovaného po famfrpálu v holčičích šatnách, zavalte ho lavinou digitálních efektů a přidejte levitační scény jako vystřižené z "Vymítače ďábla". Trailer "Carrie" o obrodě žánru rozhodně nepřesvědčil. Menstruační drama adolescentní Kingovy hrdinky už rozhodně zažilo lepší časy a nemělo se z nich probouzet. 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.