=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky do kina na narozeninový koncert The Cure

A máme tu další soutěž. Tentokrát vás zveme za hudbou do kinosálů. A to na záznam narozeninového koncertu The Cure, který se odehrál loni  7. července 2018 v londýnském Hyde Parku. Filmový štáb byl u toho a zaznamenal tento výjimečný koncert v té nejvyšší obrazové i zvukové kvalitě.

Od 11. července si fanoušci budou moci tento koncert vychutnat také fanoušci v České republice, a to díky distribuci firmy Aerofilms. Ať se chystáte na koncert The Cure na festival Colours Of Ostrava nebo ne, můžete si Roberta Smithe a jeho partu vychutnat bez tlačenice a dalšího nepohodlí díky naší soutěži v přítmí klimatizovaného kinosálu. Stačí jen odpovědět rychle a správně na naší soutěžní otázku a dva šťastlivci po vylosování nebudou muset u vstupu vytahovat prkenici. A soutěžní otázka je tato:

 

Kolikrát vystoupili The Cure v České republice, respektive Československu?

 

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do páteční půlnoci (pátek 21. června do 23:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "THE CURE". Výherce zveřejníme během víkendu. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

The Cure - Play For Today (live @ Sportovní hala, Praha 1990)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.