Hrdinové nové fronty se vracejí!

Bratři Štěpánové se rozhodli vzkřísit punkovou legendu!

 

HNF

 

Před několika dny jsme vám přinesli informaci o uvedení punkové skupiny HNF do 'Galerie legend' (celý článek čtěte ZDE). Frontman Petr Štěpán a jeho bratr Pavel, kteří byli ceremoniálu osobně přítomni, se krátce po něm rozhodli kultovní formaci znovu oživit!

"Zjistili jsme, že Hrdinové v paměti lidí stále žijí - a co víc, že v dnešní době mají jejich texty stále naléhavější platnost", říká Petr Štěpán. "Letos je to pětadvacet let od ukončení činnosti kapely. Rozhodli jsme se tedy předat poselství i další generaci, která HNF naživo nezažila."

Hrdinové nové fronty se vrátí opět ve tříčlenné sestavě, basovou kytaru bude obsluhovat Mirek 'Palda' Paleček, který s oběma zakládajícími členy působí v gothic rockové legendě XIII. století. Prvního vystoupení bychom se měli dočkat letos v létě, další informace pro vás samozřejmě budeme bedlivě sledovat. 

 

Hrdinové nové fronty - Dům na demolici

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

no jo... on byl vlastně Apríl... ;-)
..jasně apríl, ale nabídky na comeback údajně měli nebo mají, ale můj názor je, že bude lepší když k tomu nikdy nedojde. Nikdy by to nemohlo být tak syrový, nasraný a autentický jako tenkrát a raději bych aby tato nezapomenutelná lenda české punkové scény nepodlehla a vyhnula se tak vláčením recenzemi kritiky, kteří v době kdy HNF veřejně řvali komoušům do ksichtu "To svět se posral", buď nebyli na světě, nebo byli zalezlý v klubovnách SSM. Punk´s not dead! HNF4EVER!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.