Trent Reznor: Novou desku na turné nevezeme

Kdo čekal, že se Reznorova industriální mašinérie na chystaném turné vyšvihne se setlistem složeným převážně z nové desky, může být lehce zklamán. Zpěvák v aktuálním rozhovoru vyvrátil její vznik. Na druhou stranu to znamená vytoužený zážeh starých dobrých NIN fláků.

trent-reznor-modular-synth-studio

"Nemáme žádný nový materiál na koncerty, až na pár skladeb, nad kterými jsme s Adrianem začali experimentovat a měly skončit na výběrovce největších hitů. Rozhodli jsme se odložit všechno na rok 2014, momentálně není nová deska v plánu.", řekl Trent Reznor magazínu NME 


Adrien Bellew, na kterého se Reznor odkazuje, je zároveň novým jménem v sestavě aktuálního turné až do roku 2014. Kytarista proslavený působením v progresivní rockerové kapele King Crimson se v minulosti podílel na vzniku tří alb NIN - The Downward Spiral, The Fragile a Ghosts I-IV. 


V sestavě turné se dále představí Eric Avery z altrockových Jane's Addiction, Josh Eustis z louisiánských IDM elektroniků Telefon Tel Aviv a původní spolupracovníci Alessandro Cortini a Ilan Rubin.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.