Využijte možnosti nákupu nejlevnější edice vstupenek na PRAGUE GOTHIC TREFFEN!

(EN available) Máte už jasno, že ani letos PGT nevynecháte? Ještě dva týdny seženete lístky za nejnižší cenu!

For English click here.

Čtrnáctý ročník Prague Gothic Treffen je v plánu na pátek a sobotu 23. - 24. srpna 2019 (to už víte) a znovu se hodlá posunout o něco dál co do atraktivity line-upu i celkové úrovně. Prozatím jsme odtajnili první potvrzenou kapelu letošního ročníku, kanadskou kometu Actors. Pokud už teď víte, že si PGT prostě nemůžete nechat ujít (což je jenom dobře), máte ještě zhruba dva týdny na nákup nejlevnější edice vstupenek. Ty teď pořídíte na celý festival za 390 Kč  v předprodejní síti GoOut.cz až do 4. dubna 2019.

A právě ve čtvrtek 4. 4. večer zveřejníme další jména do soupisky, včetně sobotního headlinera, a předprodejní cena se zároveň navýší na 490 Kč. Nechceme spoilovat, ale je pravdou, že z toho, koho se nám podařilo do PGT sítí na letošek ulovit, jsme nadšení. Je to dost vzácný úlovek, který navíc samozřejmě v ČR ještě nikdy nehrál. Ale všechno se dozvíte už za necelé dva týdny.

Pro úplnost ještě doplňme, že vstupné na místě bude za 590 Kč a stejně jako v minulých letech nebudou v prodeji jednodenní vstupenky. Těšíte se? My dost!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

no a ted mi Nephi rekni, jak to mam vydrzet nikomu nerict, kdyz toho hedlajnra na sobotu vim? toe tryzen
Tak co? Nenapínejte nás, nemůžu se dočkat :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.