Co takhle privátní hudební víkend v Las Vegas s kytaristou Bauhaus?

Fanoušci Daniela Ashe mají možnost strávit exkluzivní víkend v Las Vegas se svým idolem. Bude večeře, soukromé rozhovory i privátní koncert. Lístky můžete sehnat v aukci, cena začíná na 2 000 dolarech.

Daniel-Ash

Zatímco Peter Murphy chystá (jak víte) turné k 35 letům od založení Bauhaus, jeho bývalý spoluhráč Daniel Ash má pro své příznivce o něco intimnější (a taky nákladnější) zážitek. Za cenu lístků, jejíichž vyvolávací akuční hodnota startuje na dvou tisících dolarů, můžete být od 2. do 4. května nablízku tomuto činorodému chlapíkovi. V ceně máte nejen dvoudenní ubytování v luxusním hotelu v Las Vegas a dopravu z letiště, ale i několik parties, večeři s Danielem, možnost si s ním porozprávět mezi čtyřma očima a to hlavní – soukromý koncert v jedné lasvegaské vile.

Daniel tam, za doprovodu dalších dvou spoluhráčů, předvede kousky jak ze svého působení v Bauhaus,
Tones On Tail a Love And Rockets, ale i čerstvou sólovou tvorbu. Z aukce, která před pár dny začala a potrvá do 17. dubna, vzejde 30 nejvyšších nabídek, které budou odměněny vstupenkou na tuto událost. A aby nebyli méně movití fanoušci smutní, připravili pro ně pořadatelé tombolu (lístek za 65 dolarů), ve které mohou vstupenku vyhrát. 

A pokud se ptáte, co bude Daniel Ash s tolika penězi dělat, odpověď známe – pustí je (alespoň část) znovu do hudbeního oběhu. Zatím nespecifikovanou částku totiž bývalý kytarista Bauhaus slíbil věnovat na projekt výstavby zkušeben pro děti v Los Angeles, což vysvětluje slovy:
"Když jsem vyrůstal, byl vždycky problém najít prostor, kde bychom hlukem nerušili rodiče. Proto chci část prostředků z téhle akce věnovat na stavbu zkušeben."

No řekněte, může si snad našinec takovou možnost nechat ujít? Přihazovat můžete tady.



So Alive – Daniel Ash , David J and Kevin Haskins

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.