Bowieho nová trika k albu The Next Day za pouhé 2000,-

Tenhle kousek míří za skutečnými fajnšmekry. A nebo milovníky starého dobrého Malování ve Windows? Právě tak totiž z laického pohledu mimo svět designérského sebeukájení může působit obal právě dnes vydané Bowieho novinky.

Bowie_GQ_07Mar13_pr_b_642x390

Přese všechny chvály a naše upřímné nadšení z chameleonova studiového návratu nejde design desky "The Next Day" snadno přes oko. Když k tomu přidáte vysoké sumy rotující ve světe designu Sira Paula Smithe, ikonického módního návrháře, raději se soustředíte jen na hudební obsah.

paul-smith-x-david-bowie-tshirt-638x260-638x260

Jak nicméně píší na NME, Smith pro Bowieho převedl obal alba na nabízený merchandise, konkrétně bílé bavlněné tričko hodnocené v přepočtu na cca 2071 korun českých. Nejbizarnější na této přehodnocené relikvii je ale fakt, že jde o do třetice upravený původní design z roku 1977. Johathan Barnbrook jej kdysi vytvořil z fotografie pro Bowieho singl "Heroes", opatřil popiskem, který po třiceti letech přeškrtnul a zaplácnul názvem aktuální desky. Módní designér Smith se posléze pod celou věc podepsal lihovkou a tričko může do oběhu. 

No řekněte, není dnes pátek?
 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

jojo, triko za dvojku s podpisem nějakýho anglickýho chraplouna...to nechceš

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.