:wumpscut: oslaví čtrnácté výročí desky speciální edicí

Rudy Ratzinger znovu oprašuje album "Boeses Junges Fleisch". Tentokrát i s kupou remixů třeba od Das Ich, Suicide Commando nebo VNV Nation.

wumspcut_boeses


Letos uplyne už čtrnáct let od vydání desky "Boeses Junges Fleisch" klasiky industriální hudby a temné scény :wumpscut:. A protože dobré věci nestárnou, rozhodl se Rudy Ratzinger 29. března vypustit do světa speciální edici alba (psali jsme, že to přijde). Možná už sice máte tu předchozí, sedm let starou reedici, ale na "čtrnáctiletce" určitě najdete zase něco navíc. Čekají nás totiž hned tři nosiče.

Kromě původní desky z roku 1999 se můžete těšit na dva další plnohodnotné disky s remixy singlů "Ich will Dich" a "Totmacher/Deadmaker", které si vzali (mimo jiné) na paškál třeba kolegové z VNV Nation, Suicide Commando, Covenant, Haujobb, Das Ich, Cleen, Aghast View, Forma Tadre, FAV a další.

Staromilce určitě potěší i možnost pořídit si jeden z 500 picture vinylů o gramáži 180 gramů s barevným plakátem "Boeses Junges Fleisch" o velikosti A1. Ke každé desce navíc dostanete kód ke stažení hudby v mp3. A v neposlední řadě je tu "super limitovaná" sběratelská edice "Fleischbox II" o třech stech kusech, ve které dostanete navíc tričko a exkluzivní samolepku, zabalené do černé krabice se zlatým razítkem.


:wumpscut: – Totmacher 

Zdroj: Side-Line.com (Wumpscut celebrates 14th anniversary 'Boeses Junges Fleisch' with special editions)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Doplním, že na druhém cd se o remix skladby Zerstoerte Traume postaral český projekt Instinct Primal, který vystoupí tuhle sobotu v Matrixu společně s projekty stáje Tesco Organizations

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.