V březnu vystoupí v Praze a v Brně The Soft Moon

The Soft Moon, resp. Luise Vasqueze, žije v současnosti v Berlíně a jeho album "Criminal", vydané letos v únoru, je jeho zpovědní deskou. Optikou zahanbení a viny viděné dětství a dospívání Luise Vasqueze je ústředním tématem alba. Je to boj zdravého rozumu se sebenenávistí, nejistotou a možnou přeměnou toho všeho v člověka, kterého umělec tolik nenávidí. Vasquez obnažuje své pocity a vytváří dílo silné díky jeho sebereflexi. 

“Vina je můj největší démon a od dětství mě pronásleduje. Vše, co dělám, mě utvrzuje v přesvědčení, že jsem vinen. Konceptem alba ‘Criminal’ je zoufalý pokus najít úlevu jakousi zpovědí, přiznáním mých chyb a obviněním druhých z chyb, které měly dopad na mne.” 

Hudebně Vasquez skládá strojové beaty krautrocku a postpunkové dekonstrukce se zaříkáváním perkusí. Jeho první album The Soft Moon vyšlo v roce 2010 na labelu Captured Tracks a bylo nadšeně přijato kritikou i kolegy z branže. V roce 2012 vychází druhá deska "Zeros" a rok poté se Vasquez stěhuje z Oaklandu do Evropy, do italských Benátek, které silně ovlivní jeho třetí album "Deeper" z roku 2014. 

Luise Vasqueze, jediný stálý člen kapely The Soft Moon, nechal na svém aktuálním albu "Criminal" pracovat své nejniternější pocity. S těmi také přijede 17. března do Prahy a své nejnovější songy přehraje živě fanouškům v pražském Futurum Music Baru. Vstupenky za 390 Kč + poplatky na www.futurum.musicbar.cz a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na pokladně Lucerna Music Baru bez poplatků. Na místě v den koncertu za 490 Kč.

O den později vystoupí v brněnském Kabinetu Múz, vstupenky seženete v cenovém rozmezí 320/360/400 Kč zde.

The Soft Moon - Far

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.