Stephen King vyzradil datum vydání hororu The Shining - Dr.Sleep

Come play with us, Danny! Hravý telepatický horor proslavený kultovní filmovou verzí Stanleyho Kubricka dostane příští rok svého pokračovatele. "The Shining - Dr.Sleep" ožije právě za rok.

600full-the-shining-screenshot

Stephen King po čtyři dekády přemýšlel, jak se mohl odvíjet život dětského hrdiny této temně psychologické novely až se konečně rozhodl o něm napsat. 24. září příštího roku se vrátí na knižní pulty, s velkou pravděpodobností jej pak můžeme očekávat i na filmovém plátně. King by si tak mohl po letech spravit chuť coby asistent režie, pokud uvěříme rozšířeným drbům o jeho nespokojenosti s Kubrickovým zpracováním tématu z roku 1980.

 

Ústřední postavou sequelu bude "malý" Danny Torrance, který od dob overlookského masakru odrostl do čtyřiceti let a přestěhoval se do New Yorku, kde v místním hospicu pomáhá nevyléčitelným pacientům odejít pokojnou, "nadpřirozenou" cestou.  Jak do tohoto děje napěchuje King partu potulných upírů, co si místo krve s chutí pošmáknou na vašich myšlenkách, to nám zatím není jasné.

 

 

 

Zdroj: http://www.nme.com/filmandtv/news/stephen-king-announces-release-date-for-the-shining/286908

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.