Vanessa – Flashback!!!

vanessa_flashback_sJelikož naše největší tvrdě elektronická formace už zase chvíli mlčí, sáhněme pro jejich slova zpět do roku 1992, kdy na otázky k tehdy čerstvé desce "Flashback" odpovídala hned tři známá jména – Samir Hauser, Dan Rodný a jejich manažer Karel Hron. Kolaps systému, S/M salón Jidáš, obřízky pro fanoušky kapely Shalom... Vanessa zkrátka kolem sebe šířila kontroverzi i před dvaceti lety.



 

Zdroj: Igor ISH (díky!!!)

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

A jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

Teď se ale vypravme na dalekou cestu – celých dvacet let do minulost, kdy redaktorka Marcela vyzpovídala v rozhovoru k nové (a později kultovní) desce "Flashback" nejen dvojici Samir Hauser a Dan Rodný, ale i jejich manažera Karla Hrona. 

Vanessa – Flashback!!!
Médium: Rock&Pop (1992)
Autorka: Marcela
Foto: Mychal Poupje

vanessa_flashback_mensi

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.