Podrobnosti ke Gothic picnincu a Spookie Cookie!

Už víte, že součástí sedmého Prague Gothic Treffen opět bude i Gothic picnic a soutěž o nejstrašidelnější sušenku – a tady máte detaily!

pgt7_gothic_picnic_0108_web

První srpnovou sobotu se v Praze uskuteční již sedmé legendární setkání goths a dalších alternativních freaks z celé republiky na největší akci, která je k tomu u nás určená – Prague Gothic Treffen.

Stejně jako minulý bude celé akci předcházet
Gothic picnic na vrchu svatého Kříže v parku Parukářka, který se nachází nedaleko Olšanského náměstí. Program pikniku není pevně daný, v 16:00 se rozloží deky a je jen na vás, jak zbývající tři hodiny do PGT vyplníte ve společnosti dalších lidí, kteří se na akci chystají. Doporučujeme, abyste si s sebou přinesli deku a nějaké vlastní občerstvení, ale pokud si nic nestihnete připravit, nevadí, určitě se u někoho volné místo na dece najde a o nějakou tu sladkost se s vámi určitě také někdo rád podělí.

Pro zpestření pikniku vyhlašujeme stejně jako minulý rok
soutěž Spookie cookie o nejstrašidelnější koláček, tentokrát roku 2012. Zadání je jednoduché – popusťte uzdu své fantazii a upečte nějakou malou sladkost, např. koláček, bonbon, sušenku či muffin. Tu následně ozdobte tak, aby vypadala co nejstrašidelněji. Platí pravidlo jedna osoba = jeden soutěžní výrobek, který musí být vlastnoručně upečený (takže ne že se nás pokusíte oblafnout něčím kupovaným). Přijímáme veškeré oční bulvy, cukrové rakve s marcipánovými kříži i muffiny ozdobené sladkými mozky – fantazii se meze nekladou! Poté, co budete se svým výtvorem spokojeni, stačí jej jen přinést na piknik. Soutěžní sladkosti se přijímají do 17:30 a v 18:00 vyhlásíme vítěze, který vyhraje volný vstup na PGT!

Piknik není časově omezený, ale jelikož začíná PGT v 19:00, počítejte také s koncem okolo této hodiny (ovšem to, že odejdou organizátoři, vůbec neznamená, že vy tam ještě nemůžete zůstat!).

Těšíme se tedy na veškeré gotiky, viktoriánské i pin up dámy, lolitky, steampunkery, prostě na všechny, kteří by si před PGT přišli rádi posedět, popovídat a nabrat síly na večerní šílenství!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.