Zeptejte se Petera Spillese z Project Pitchfork

Pamatujete na začáteční roky fungování Sanctuary.cz? Často jsme vám dávali možnost přidat se svými otázkami k plánovaným rozhovorům. Dnes vám dáváme tuto příležitost znovu. V pátek totiž budeme mít po třech letech možnost vyzpovídat Petera Spillese z Project Pitchfork a Santa Hates You.

 

Peter_Spilles

 

Poslední tři roky byly v životě Petera Spillese velmi hektické. Vydal dvě řadové desky se svojí domovskou kapelou, další dvě s bočákem Santa Hates You a navíc koncertoval jak o život. V pátek s Project Pitchfork zahraje v Agra hale v rámci festivalu Wave Gotik Treffen a nám se podařilo s ním domluvit rozhovor hned po ukončené zvukové zkoušce. Minulý rozhovor, který jsme natáčeli v backstagei Lucerna Music Baru, byl trochu hektický. Peter se omlouval za svou unavenost. Tentokrát věříme, že nebudeme tlačeni ani časem, ale těžkými rameny. 

I z toho důvodu vás vyzýváme, abyste nám poslali své dotazy na pana Spillese. Je dost možné, že vás napadne zajímavá otázka, kterou bychom jinak nepoložili. Nebo naopak by vás mrzelo, že jsme se nezeptali na věc, která vás moc zajímala. Tak či onak, své dotazy na Petera Spillese nám posílejte do čtvrtečtní 16. hodiny, a to jak pod článek na web, tak na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz. Po této hodině už neručíme za to, že se o vašem dotazu dozvíme. Díky. 

 

Project Pitchfork - Lament

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.