Otec benefiční kompilace Electronic Saviors potřebuje pomoci

Když se Jim Semonik, polovina amerických elektronických tvrďáků Rein[Forced], před čtyřmi roky dozvěděl, že trpí rakovinou tlustého střeva, začal se zákeřnou chorobou nejen bojovat, ale svou vydavatelstkou činností se od té doby snaží pomoci všem těm, které tato nemoc také sužuje. Dnes sám potřebuje pomoci.

 

Electronic_Saviour_creator_campaign

 

"Mé jméno je Jim Semonik. Podařilo se mi překonatl rakovinu tlustého střeva. Po diagnostice v roce 2008 a sérii zákroků (chemoterapie/záření/operace), jsem ztratil 30% svého tlustého střeva. Díky chemoterapii mám zničený chrup a stále jsem v období, kdy musím pravidelně docházet na CT vyšetření, která jsou velmi nákladná.
V roce 2009 jsem se rozhodl, že chci pomáhat ostatním, kteří bojují s rakovinou, jako já. Jako hudebník a pořadatel koncertů jsem poprosil spřátelené hudebníky z celého světa a společně jsme stvořili Elektronického zachránce: tvrdě elektronickou kompilaci, která má svým výdělkem pomoci s léčbou rakoviny. Tento projekt vydělal svým prvním dílem 20 tisíc dolarů (vice ZDE) a následná kompilace s pořadovým číslem 2 vyšla nedávno, 8. května u Metropolis records (více ZDE).

Žádám vás o pomoc, v celkové výši 6000 dolarů. Tato částa mi pomůže pokrýt veškeré náklady spojené s léčbou mé nemoci. I když nemohu nabídnout velké množství odměn za tuto kampaň, pokusím se s darovanými penězi naložit tak, aby se vaše investice vyplatila. To znamená, že pokud se veškeré moje náklady spojené s léčbou rakoviny pokryjí sbírkou v plné výši, další peníze budu posílat na stejnou adresu, jako peníze, které posluchači vydají za kompilaci Electronic Saviors vol.2. To znamená, že budou darovány společnosti, Gilda's Club v západní Pensylvánii, která se snaží s rakovinou bojovat. Mnohokrát vám děkuji za váš příspěvek."

Tak to byl sám Jim Semonik a my jen dodáváme, že ho můžete podpořit na této stránce - www.indiegogo.com/pleasehelpjim. I přesto, že cílová částka byla dosažena. Vaše pomoc bude Jimem předána do dobrých rukou. Buďte sami "elektronickými zachránci".

 

Electronic Saviors Vol. 2 Trailer

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.