Hell Party 7 se uskuteční až v roce 2013

Vzhledem k ukončení činnosti klubu Abaton, kde se HELL Party v minulých letech konala, jsme trávili posledního půl roku intenzivním hledáním nového prostoru pro HELL Party. V současné chvíli můžeme s velkou radostí říct, že jsme vybrali skvělý a velice zajímavý prostor. Smlouva je těsně před podpisem, proto si jméno klubu necháme ještě chvíli pro sebe. Co je ale již v tuto chvíli jasné, je datum následující HELL Party. Tím je sobota 13. dubna 2013.

Ano, čtete správně, v roce 2013. Znamená to tedy, že HELL Party se v roce 2012 konat nebude. Prostory klubu, který jsme pro konání HELL Party vybrali, jsou nesmírně zajímavé a mají obrovský potenciál. A my tento potenciál chceme bezezbytku využít a dopřát vám úžasnou HELL Party. Navíc tak specifickou a technicky náročnou akci, jako je HELL Party, je nutné plánovat přesně na míru určitému prostoru, proto nebylo možné zahájit přípravy dříve, než bude vybrané nové místo konání.

Rozhodně ale není možné realizovat kvalitní akci v tak krátkém čase, který nám zbývá do konce dubna. A polovičatou narychlo spíchnutou HELL Party si nezasloužíte ani vy, ani my, ani HELL Party. Proto jsme si na přípravu sedmé HELL Party nechali celý rok. Věříme, že rok 2012 bez HELL Party přežijete, i když chápeme, že to bude těžké. Mnozí z vás na tuto unikátní akci těší celý rok a chystají se na ni i návštěvníci a návštěvnice ze zahraničí. Jsme si ale jistí, že bombastická HELL Party v roce 2013 v novém zajímavém prostoru za to čekání bude stát!

 

hell_party_7

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.