Podrobnosti k novému projektu The Bellwether Syndicate Williama Faitha

Máte šanci pomoci mužské polovině Faith and The Muse pořádně rozjet novou kapelu.

Už minulý měsíc jsme vás informovali o tom, že William Faith rozjíždí svůj nový čerstvý projekt The Bellwether Syndicate (psali jsme tady). Nyní už víme třeba to, že v něm bývalý člen Christian Death, Shadow Project nebo Mephisto Walz spojil síly se Sarah Rose, známější spíše pod jejím uměleckým pseudonymem DJ Scary Lady Sarah.

Dohromady nyní pilně pracují na nahrávání debutového EP "The Night Watch", ke kterému bude patřit i soubor videí, které budou dotvářet příběh desky. A aby na to kapela měla prostředky, založila si profil na Kickstarteru, na kterém sbírá peníze. Jejich cílem je nashromáždit 7000 dolarů, aby mohli svou hudbu nechat smíchat a zmasterovat ty největší odborníky z oboru a pořídit i odpovídající vizuál. 

Přispět můžete i vy na těchto stránkách různými částkami, za které si můžete předkoupit nosič, placky či místo v titulcích/poděkování, ale třeba i večer s oběma aktéry (večeře, bowling, film), Faithovy muzikantské služby (kytarové lekce, hostování na desce, remix, ale i míchání nebo produkční práce) nebo soukromý koncert jen a jen pro vás.
 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.