Emilie Autumn, Ogre a tvůrci Repa v novém hororovém muzikálu

Pokud patříte mezi milovníky muzikálového krváku "Repo!The Genetic Opera", trailer k chystané novince "The Devils Carnival" vás zajisté uchvátí.

The-Devils-Carnival-Teaser-350x350

Kupujte jízdenky, kupujte vstupenky...zdá se, že krev letos nepoteče zdaleka jen na Matějské - spoluautor Repa, Terrence Zduninch oslovil k monstrózní spolupráci několik herců a hudebníků, se kterými na letošní rok nachystal nejen ďábelský snímek, ale také doprovodné turné po 30 městech s aktivním zapojením publika a samozřejmě i vydání třináctiskladbového soundtracku. Pokud jste dlouho plánovaný výlet do Států nachystali zrovna na letošní duben, koukejte se vybavit kamerami a fotoaparáty, protože doprovodná show nepřekročí břeh oceánu.  

Do Zduninchova scénáře obsadil hororem protřelý režisér Darren Lynn Bousman následující cirkusové osazenstvo: Emilii Autumn (která se o této spolupráci rozpovídala i v našem nedávném rozhovoru), Ogreho ze Skinny Puppy a klauna ze Slipknot, dále zahrají Taryn Manning (Hra na vraha, Zombie Apocalypse), Bill Moseley (Armáda temnot, Vyvrženci pekla), Briana Evigan (House of the Damned, Mothers Day), Paul Sorvino (Star Trek, Repo)  nebo J. Larose (Repo, Saw).

Více na zpěvných oficiálkách projektu www.thedevilscarnival.com

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.