Vyhodnocení soutěže o dva volné vstupy na pražský koncert Emilie Autumn

Emilie Autumn vyrazila na evropské turné "Fight Like A Girl", v rámci kterého zavítá i do Bratislavy a do Prahy. A právě na koncert 17. března v pražském KD Dyje se mohli dva z vás podívat úplně zadarmo. Kdo že jsou ti šťastlivci?

EA 2012

Nebudeme vás dlouho napínat:

vylosovanými výherci jsou soutěžící s iniciálami E. K. a A. CH.


Výhercům gratulujeme a posíláme instrukce ke vstupu do klubu, ostatním přejeme hodně štěstí v našich dalších soutěžích.

Všechny došlé odpovědi obsahovaly správnou odpověď na jednoduchoučkou soutěžní otázku "Jak se jmenuje hudební styl, kterým Emilie Autumn sama sebe označuje?". Ta zněla prostě "victoriandustrial". 

Vylosovaní výherci však mohou být jen dva, a byli by jiní, kdyby původní vylosovaní byli zapsáni k odběru našeho newsletteru, jak jsme psali v zadání. Takhle jsme je museli z losování vyloučit a mohou si tedy maximálně trhat vlasy (a výherci si naopak pogratulovat k pozornému přečtení podmínek).

Ať už jste ale vyhráli, nebo nikoliv, koncert Emilie Autumn si určitě nenechte ujít. Jak se totiž již brzy dozvíte z rozhovoru, který jsme s Emilií udělali minulý týden po telefonu, pokud příští rok půjde všechno podle plánu, Emilku už v klasickém klubu na klasickém turné jen tak neuvidíme... 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.