Do Prahy se chystají She Wants Revenge

 

 

Se svým třetím albem "Valleyheart" dosáhli američtí She Wants Revenge dynamické katarze, ve kterou doufá každá kapela – vylétnout nad všechny své rozmanité vlivy. Temní rockeři s gotickými kořeny se poprvé představí českému publiku na klubovém koncertu v Praze.

 

She_Wants_Revenge_-_VerticalStreetBW_MichaelMuller_resize

 

Po úspěchu svého prvního alba "She Wants Revenge" (hlavně postpunkové hymny Tear You Apart), druhé desky "This Is Forever" a po letech koncertování, se She Wants Revenge – a hlavní dvojice Justin Warfield a Adam Bravin - rozhodli opustit svoji gramofirmu a dát si pauzu, aby se zabývali jinými zájmy – fotografováním, DJováním, psaním scénářů filmů a scénářů pro televizi, reklamami a prací inženýrů a hudebních míchačů.

Na planetě, kde dýchají She Wants Revenge se kluk potká s holkou a je hned jasné, že tahle story happy end mít nebude. Ve skladbě Kiss Me Warfieldův duchařský baryton sděluje, že "Vím, že ty pro mě nebudeš nikdy ta pravá". Při zobrazování tohoto věčného střetu však She Wants Revenge dosáhli nové vysoké skladatelské virtuozity. Kapela k nově vydané třetí řadovce "Valleyheart" vytvořila deset krátkých filmů, nebo chcete-li ‘webisodes,’ jeden ke každé písničce, které vizuálně dotvářejí příběhy písní na albu. A jejich živé podání bude zážitkem, na který se nezapomíná. She Wants Revenge zahrají i pražskému publiku, a to 24. května v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za  350,- Kč + poplatky budou v prodeji od 15.3.2012 v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu pak za 450 ,- Kč.

 

She Wants Revenge - Tear You Apart


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.