Detaily k chystanému remaku snímku Evil Dead

Lesní duch znásilňující nemotorné herečky svými větvemi zla a diváky nekonečnou horor/komediální jízdou vstoupí znovu na plátna. Tentokrát ale na humor zapomeňte, podle obsazených herců půjde o seriózní strašení.

evil-dead

Další novinkou ze světa lesního hororu rozčísnul server bloody-disgusting.com dost možná poslední spekulace fanoušků o stravitelnosti chystaného remaku. Narozdíl od předchozích verzí s mrtvolným bijcem Ashem totiž plánovaný remake očistí příběh od humoru a ponechá jej na úrovni "vážného hororu". 

 

Hlavní herečka v příběhu o mladících na ďábelských prázdninách uprostřed lesů, sitcomová a téměř anonymní Jane Levy, vypověděla o přečteném scénáři následující: "Myslím, že humor v těch předchozích dílech vycházel hlavně ze speciálních efektů té doby. Nevím, jestli to zamýšleli tak vtipně...tenhle vtipný ale nebude. Je to velmi temné...".

 

Naopak Bruce Cambell, představitel původní hlavní postavy, reagoval s klasickým úšklebkem. "Můžete čekat zatraceně strašidelnej film. Není tam žádnej Ash - Kniha Zla tentokrát potrápí jinou bandu děcek, takže půjde o remake nebo re-převyprávění..nebo re-cokoliv chcete. Bude to re-strašidelný." . 

 

Nová verze Lesního ducha by měla vstoupit do amerických kin 12 dubna roku 2013.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zvláštní. A já myslel, že ony svérázné efekty byly vždy daleko spíše nejvýraznějším, extrémním výrazovým prostředkem celkově perverzně-humorného pojetí tohoto snímku (hned po některých úžasných dialozích či výroků jeho postav) :) . Evidentně tomu nerozumím jako ona mladá neznámá herečka. Tuhle ženštinu evidentně odkojily digitální a 3D technologie a vymastily jí mozek. Od remaku Evil Dead nečekám nic jiného než nemožnou zpraseninu přesně jako se to stalo v nedávné době nejdřív Halloweenu v primitivním podání Roba Zombie a posléze Pátku třináctého.
Tak na tohle si rad pripiju!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.