Druhý díl ďábelského hororu The Last Exorcism jde do výroby

Pekelně vděčné téma hororových tvůrců, posedlost a vymítání, láme rekordy v tržbách již od Friedkinova "Exorcisty" z roku 1973. Další probuzení zažije se snímkem "The Last Exorcism 2".

LastExorcism

 

Jedním z nejaktuálnějších amerických snímků znovu se vracejících k Friedkinově odkazu a postavě ostříleného exorcisty na posledním tažení je horor The Last Exorcism (2010, Nathan Barr). Příběh reverenda Cottona Marcuse, muže se sedmačtyřiceti zářezi na pomyslném vymítacím kříži, je situován do poměrně originálního prostředí louisianské farmářské komunity spravované fanatickým knězem.

Jeho první díl z roku 2010 zůstává nadále jedním z nejaktuálnějších amerických snímků znovu se vracejících k Friedkinově odkazu a postavě ostříleného exorcisty na posledním tažení. Příběh reverenda Cottona Marcuse, muže se sedmačtyřiceti zářezi na pomyslném vymítacím kříži, je v něm situován do poměrně originálního prostředí louisianské farmářské komunity spravované fanatickým knězem. Film tenkrát publiku vytřel zraky především díky výkonům hypermobilní herečky a bývalé baletky Ashley Bellové, která se do všech nepřirozených poloh ochotně kroutila sama. Mistryně v protáčení hlavou a lámání těla již druhý díl ochotně podepsala, točit se začíná příští měsíc.

Režisérské pozice se tentokrát ujal Ed Gass-Donnelly ("This Beautiful City", "Small Town Murder Songs"), produkce však zůstává stejná - a to v podobě nikoho jiného než osvědčeného filmařského zvrhlíka Eliho Rotha ("Hostel", "Hanebný Pancharti").

Jestli se podaří trhnout výdělek prvního dílu se svým rozpočtem 1,6 milionu dolarů a tržbou 62,5 milionů uvidíme pravděpodobně v lednu roku 2013. 

 

 

The Last Exorcism trailer (2010)

 

 

 

Zdroj: http://www.bloody-disgusting.com/

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.