Debutové album How To Destroy Angels konečně vyjde

Nejen těhotenstvím Reznorovy novopočené choti a spoluhráčky opožděný debut projektu How To Destroy Angels by měl definitvně vyjít na začátku příštího roku.

 

trent_reznor

 

"Konečně dokončujeme naši dlouhohrající nahrávku, která konečně vyspěla v opravdu unikátní zvuk. Nemůžu se dočkat až vyjde, což pravděpodobně bude v první čtvrtině roku", prozradil Rolling Stonu hlavní mozek projektu Reznor.

K předcházejícímu EPčku a jeho vesměs testovací úloze posléze dodal: "Když vznikalo první EP, jednalo se o výsledek šestitýdenní práce ve studiu, jen tak abychom zjistili, co z toho vzejde...neměli jsme mnoho času prozkoumat, jaký bude vlastně náš zvuk. Znělo to velice podobně jako moje ostatní projekty. Zatímco tohle zní zkrátka jako How To Destroy Angels..."

Leader Nine Inch Nails, slibně se probouzejících ke studiové novince zároveň zopakoval svůj pocit vyprahlosti z koncertování s jeho ústřední rockovou legendou: "Cítil jsem, že změna byla opravdu nutná a musel jsem se do ní natlačit", z čehož, jak víme, vznikla dvojice do nebes vychvalovaných soundtracků i zmíněný vedlejší projekt s Mariqueen Maandig a Atticusem Rossem.

I když po malých střípcích, i nadále pro vás budeme detaily ke konečnému vydání dlouhohrající desky Reznorova vedlejšáku bedlivě sledovat.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.