Remake lesního kultu Evil Dead dostal datum releasu

Novinky ze světa hororu k vám dnes zanesou datum, skrz opilované prsty sledovaného a definitivně potvrzeného remaku, snímku "Evil Dead" (1981). 

5_evil_dead_3

Jak jsme vás informovali letos v létě, kultovní zombie řežba Sama Raimiho se připravuje na remakeovou zkoušku. Každý z milovníku mrazivé kinematografie, který se alespoň jednou zalykal hrůzou i smíchy zároveň při sledování modelínových zombies a přírodou obtěžovaných slečen na plátně, musí uznat, že remaků takového kultu opravdu není třeba. Navíc bez účasti "groovy" maestra Bruce Cambella.   

Nicméně skupinka filmotvůrců v čele s režisérem Federico Alvarezem má na věc názor jiný a (naštěstí) pod vedením Raimiho Ghost House Pictures naplánovala natáčení se startem v březnu příštího roku. Datum finálního vpuštění do kin a na nosiče pak ustanovili na 12. dubna 2013. Dost času na to, aby z ošemetné půdy hororového kultu vytřískali alespoň trochu uspokojivý snímek.

 

Alvarez se zatím světu nezávislého filmu představil zejména svým podprůměrným sci-fi "Ataque de Pánico!" (2009), které staví na chytlavém soundtracku vypůjčeném z úspěšného zombie hororu "28 days later" a nepříliš uvěřitelných digitálních efektech nízkého rozpočtu.

 

Last night got some extra story details on the Ghost House/Mandate Pictures and Sony/FilmDistrict Evil Dead remake which starts filming in New Zealand in March. Now the studio has announced the film's official release date...
... April 12, 2013.
That's actually not so bad when you consider the fact that they have yet to shoot the thing. There will be plenty of time for post-production and it's not like they'd release it during awards season anyway. Just be glad it's not getting dumped in January.
Fede Alvarez directs from his own screenplay co-written with Rodo Sayagues. Revisions were done by Oscar-winner Diablo Cody. The story centers on five friends holed up at a remote cabin where they discover a Book of the Dead with a demonic force unleashed possessing each until only one is left to fight for survival.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.