Lydon ohlašuje název deváté studiovky Public Image Ltd.

Dlouho očekávaná nahrávka post-punkových Public Image Ltd., o které jsme často slýchali poslední rok a Lydona stála máslo na hlavě, má konečně alespoň název. Originální myšlenku ale nečekejte.

john-lydon-celeb

S velkou slávou ohlašovat titul prostě a výmluvně znějící "This is PiL" snad ani nejde. Přesto se jedná o další dobrou zprávu na dlouhé a neustále omílané cestě k uskutečnění Lydonových řečí realitou. O nové desce a shánění finančních prostředků na ní slýcháme s železnou pravidelností již od roku 2009, kdy se za velké slávy post-Pistolácký ansámbl dal znovu dohromady, aby se později došoural i do České republiky (report z koncertu s komediálním útokem fanouška čtěte ZDE). 

 

Během rozhovoru pro BBC6 Music miláček moderátorů Lydon ohlásil "Pravděpodobně se to bude jmenovat 'This is PiL', jednoduše pro to, že pojmenovává celou tu práci, snahu a energii, kterou do desky vkládáme."

 

Leader opět připomněl i spory a špínu, která se na něj a spoluhráče navalila při snahách o získání financí k nahrávání, když zopakoval, že ho lidé přirozeně jako celebritu považují za boháče, ale jim nezbývalo než túrovat celé dva roky s kapelou, aby si něco vydělali: "Každý má pocit, že jsem vydělal majland během hraní se Sex Pistols, no bohužel to pravda není...", dodal.

Kdy studiová novinka přesně vyjde zatím ale neprozradil, "někdy v roce 2012" je zatím nadále nejpřesnější verze. 

 

Poslední studiovkou britských romantických punkerů zatím zůstává deska "That What Is Not" z roku 1992. 

 

 

 

 

John Lydon has revealed that the title of Public Image Ltd.'s long awaited ninth studio album will be 'This Is PiL'.
The band, who announced their reformation in 2009, have been working on their first album since 1992's 'That What Is Not' for the past two years.
Speaking about the album to BBC 6Music, Lydon said of the planned title: "It is probably going to be called 'This is PiL' basically because it is, it is all the work, effort and energy we put into this record."
The singer also spoke about the struggle he and his bandmates had gone through to create the album, saying that though people believe he is a wealthy man, he was forced to tour for two years with Public Image Ltd. to raise enough money for recording costs.
He added: "I was always full of ideas, but I had to wait until I had enough money to release an album. Everybody thinks I made such a fortune with the Sex Pistols. Well, unfortunately that is not true, to make this record we had to tour extensively for two years."
Public Image Ltd.'s new album is set to be released at some point in 2012

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.