Label Cold Meat Industry se vrací na scénu

Roger Karmanik, šéf vydavatelství Cold Meat Industry, si prošel těžkým osobním obdobím, díky kterému pozastavil činnost svého legendárního vydavatelství. V současné době chystá nejen návrat se svým projektem Brighter Death Now, ale také labelu s více než 200 vydanými tituly.

 

Cold_Meat_Industry_-_logo

 

Raison D´Etre, In Slaughter Natives, Rome, Ordo Rosarius Equlibrio, Ataraxia nebo Arcana. To je jen výsek objevů švédského temného kolosu Cold Meat Industry, který v poslední době připomínal spíše topící se Titanik. Spousta velkých hvězd label opustila, přesto Roger spoléhá na nejvěrnější a také na instinkt, který mu dokázal v hromadách promo nahrávek vždy dokázal objevit ty pravé perly.

Jako první už teď vyšel trojalbový box vlastních Brighter Death Now "Very Little Fun", poté přijdou na řadu poslstupně nová alba Raison D'Etre, Atrium Carceri, ale také nováčků Halgrath, Sala Delle Colonne a dalších. Přejeme nové kapitole Cold Meat Industry hodně zdaru a nám posluchačům spoustu silných zážitků u poslechu budoucí muziky vydavatelství.

Připravované novinky Cold Meat Industry:

cmi.207 DAHLIA'S TEAR - Dreamsphere CD
cmi.208 SALA DELLE COLONNE - XX.A.D CD
cmi.211 HALGRATH -  Arise of Falling Conception CD
cmi.212 ATRIUM CARCERI - Reliquiae CD
cmi.213 raison d'être - When the Earth Dissolves in Ashes CD

 

DAHLIA'S TEAR - Dreamsphere teaser

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

dobra zprava 8)
znamka ze to snad nejde cele do kopru.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.