Ministry jednou z hvězd Brutal Assault 2012

Reaktivovaná americká formace Ministry pilně nahrává novou desku a vedle toho potvrzuje svou účast na mnoha koncertních štacích především po Evropě. Je dobrou zprávou, že Al Jourgensen potvrdil jedno datum i pro Českou republiku. Příští rok v létě vystoupí na festivalu Brutal Assault!

 

Ministry_2011

 

Na konci prázdnin jsme vás informovali (ZDE), že po třech letech ticha dává Al Jourgensen znovu dohromady legendární industrial/metalovou partu Ministry. Frontman Al Jourgensen přizval ke spolupráci členy Prong, Rigor Mortis a Static-X a vrhnul se do nahrávání nové řadové desky „Relapse“. Práce na novince můžete průběžně sledoval na YouTube profilu kapely, kam kapela začala umísťovat tzv. „webizody“, to znamená několikaminutové sestřihy toho, na čem Ministry pracují. Poslechnete si nabroušené výseky připravovaných válů, ale také spousty frontmanova plkání, který svojí abstinenci zřejmě definitivně pověsil na hřebík.

 

Ministry's "The Making of Relapse, Webisode 2"

 

Vydání novinky je plánováno na konec března 2012. Ministry naposledy koncertovala v Čechách v roce 2008 na jiném velkém festivalu, a to Masters Of Rock. Na Brutal Assault si legenda odbyde svou historickou premiéru.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Moc hezke...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.