Čistě elektronické sety rozvibrují desátou edici Saturday Night Freezeru

Desátá jubilejní edice pravidelné, komorní party Saturday Night Freezer vám přinese průřez současnými subžánry temněji laděné elektroniky a zajisté i několik časem prověřených oldschoolových fláků.
Vinohradský klub Necropolis tentokrát ozáří odskakující jiskry electrem hoblovaného DJ pultu a to nejen z diskografických zásobníků tradiční SNF Crew, ale i speciální hosta. Po nabušeném future setu letošní DJane´s Night opět přizveme k hudební účasti sličnou Evesome, tentokrát se setem zproštěným nadbytečných synthy rozehřívaček a zaměřeným na tvrdší rytmické plochy.
V průběhu večera odstartovaného s osmou večerní dále laboratorně i tanečně prozkoumáme subžánry jakými je aggrotech, powernoise, ebm, idm, witchhouse, electroclash, trash electro, future/synthy/electro pop, darkwave a  řadu dalších.
To nejpodstatnější na závěr – vstup na party je ZCELA ZDARMA!Nepropité peníze budete moci jako vždy vhodit do naší charitativní schránky pomáhající netopýřímu útulku Nyctalus (www.nyctalus.cz).
A  to nejpodstatnější na závěr – vstup na party je ZCELA ZDARMA! Nepropité peníze budete moci jako vždy vhodit do naší charitativní schránky pomáhající netopýřímu útulku Nyctalus (www.nyctalus.cz).

Desátá jubilejní edice pravidelné komorní party Saturday Night Freezer vám přinese průřez současnými subžánry temněji laděné elektroniky a zajisté i několik časem prověřených oldschoolových fláků. 

 

SNF_pure_electro001


Vinohradský klub Necropolis tentokrát ozáří odskakující jiskry electrem hoblovaného DJ pultu a to nejen z diskografických zásobníků tradiční SNF Crew, ale i speciální hosta. Po nabušeném future setu na letošní DJane's Night opět přizveme k hudební účasti sličnou Evesome, tentokrát se setem zproštěným nadbytečných synthy rozehřívaček a zaměřeným na tvrdší rytmické plochy. 

 

freezerdjanes009


V průběhu večera odstartovaného s osmou večerní dále laboratorně i tanečně prozkoumáme subžánry jakými je aggrotech, powernoise, ebm, idm, witchhouse, electroclash, trash electro, future/synthy/electro pop, darkwave a  řadu dalších. 


To nejpodstatnější na závěr – vstup na party je ZCELA ZDARMA! Nepropité peníze budete moci jako vždy vhodit do naší charitativní schránky pomáhající netopýřímu útulku Nyctalus (www.nyctalus.cz).

 

V sobotu 19. listopadu od 20.00.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.