Zpěvačka Ashbury Heights přichází s temnou, hlubokou touhou

Kari Berg poslední rok rozhodně nezahálí...


kariberg_deep_dark_desire


Je to už rok a měsíc, co se za trochu dramatických událostí rozpadla formace Ashbury Heights (pamatujete?). Zpěvačka Kari Berg se pak od výroků svého  parťáka veřejně distancovala (psali jsme tady) a chvíli poté vyrazila na své vlastní hudební cesty.

Mohli jsme jí vidět třeba ve skladbě "Forget Them" jako čerstvou posilu Chaos All Stars (víte), 26. dubna si zahostovala na novém albu Ad Inferna (ve skladbě "French Kiss of Death") a nedávno se objevila na čerstvé desce španělských DE_TOT_COR.



Ad Inferna - French Kiss of Death (s Kari Berg)


A co dál? Brzy vyjde dlouho očekávané album Psy'Aviah "Introsepction / Extrospection" (o kterém jsme psali zde), na němž vyjde i skladba "Deep Dark Desire" – tu si Kari nejen zazpívala, ale podílela se na ní i autorsky.

Na tuto spolupráci zpěvačka a modelka vzpomíná: "Pracovat s Psy'Aviah byla radost. Jsou to opravdu úžasní lidé a byla to po všech stránkách pozitivní zkušenost. Naše společná píseň, jak název napovídá, se zabývá tím, jak odrážíme své preference a volby, které zpochybňují zavedené normy."

Propagaci této nahrávky nafotila Kari zbrusu nové fotky v oblečení od slavné švédské latexové designerky Sophie Naucler. Ty si již brzy budete moci prohlédnout na novém webu umělkyně www.kariberg.com.

Zdroj: Side-Line.com (Kari Berg returns with a deep, dark desire) 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.