Frontman Hurts se svěřuje s děsivými zážitky z evropského turné

Britší princové synthopopového žánru za svou krátkou působnost zažili mnohé příhody z cestování po světě. Návštěva východní Evropy jim ale občerstvila zážitky nečekaně rustikálními dary. 

hurts_082

"V loňském roce získali cenu časopisu NME za Best New Band, v Tokiu předváděli v jednom klubu své písničky muži jménem Jay-Z, hráli pingpong s Nasem, po gratulacích první dámy Estonska, když vyprodali stadión pro 4000 lidí....", stálo v tiskové zprávě nedávno lákající na koncertní návrat britské synthpopové legendy Hurts do Prahy. Nyní si udivený zpěvák kapely Theo Hutchcraft může na seznam netradičních zážitků připsat také setkání s východoevropskými fanoušky.

 

Uhlazený elegán Theo prozradil po návratu do rodné vlasti bulvárnímu deníku The Sun své rozčarování ze situace, ve které obdržel při setkání s ruskými ortodoxními fanoušky balík prasečího sádla. Doslova řekl "Evropští fanoušci, ti se s tím příliš nemažou (vyjma sádlové téma, pozn. překladatele). V Kyjevě nám věnovali prasečí sádlo, bábušky s našimi obličeji a podomácku vyrobené hodiny. Jeden z nich namaloval celý akvarel Adama, jak hraje na piáno. Občas zažíváte poměrně strašidelné momenty, ale i tak je to lichotivé..."


Hurts se po této rustikálně hororové zkušenosti na moment uzavřou ve svém domovském studiu a koncertovat budou pouze v pětitisícové O2 Brixton Academy. Na 31. října zároveň plánují deluxe reedici svého debutu "Happiness" (2010), který bude obsahovat i několik dříve nevydaných písní či DVD z nedávného vystoupení v Berlíně.   

 

 

Zdroj: http://www.nme.com/news/hurts/59979

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.