Skinny Puppy uvolnili se stažení ukázku z nové desky HanDover

Vzpomínáte na skandální operování nešťastného Chuda na pódiu? Industriální legenda Skinny Puppy o roky předběhla vlnu ochrany zvířat před jejich zneužíváním při laboratorním testování. Svůj postoj nemění ani dnes a jako důkaz vypouští na stránkách organizace PETA volně ke stažení ukázku z nové desky "HanDover".

 

Skinny_Puppy_-_HandOver_promo

 

Už příští týden oficiálně vychází nová řadová deska kandaských mágů Skinny Puppy. Sdružení, které je nadále jednou z nejdůležitějších kapel na tvrdě elektronické scéně. Ti se zasloužili nejen o rozvoj téhle hudební větve, ale jako jedni z prvních muzikantů vůbec začali upozorňovat na brutální zacházení se zvířaty, které byly využívány k testování řady výrobků určených posléze lidem. A nejedná se pouze o známé album "VIVIsectVI" z roku 1988.

O tom, že zájem hájit práva zvířat je stále důležitou prioritou kapely nás dvojice původně z Vancouveru přesvědčuje i letos, kdy dává na stránkách organizace PETA exkluzivně ke stažení první ukázku z připravované novinky "HanDover". Jedná se o klidnější skladbu Wavy a sosat jí můžete ZDE. A příští rok by to chtělo zase evropskou koncertní šňůru!

 

Skinny_Puppy_-_HandOver_full

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.