Bloodsucking Zombies plánují další covery a míří do Prahy

Ctyřčlenný horrorbilly ansámbl Dead "Richyho" Geina vystoupí již příští sobotu v Praze. V rámci pozvolných příprav nové desky se fanoušků provokativně tázají, jakou kapelu by mohli přidat do jejich pestré sbírky zombie coverů. A sklízí pěkně prohnilé ovoce. 

BZFSO

V průběhu října žhaví vídenští rokenroloví mazáci své fanoušky především lákadly na sérii halloweenových show, které neminou v sobotu 29.10 ani pražské Rock Café. Již nějakou dobu na jejich facebookovém profilu probíhá zároveň diskuse o coverech, které by si fanoušci kapely rádi v budoucnu vyslechli na desce. Příliš kreativity ale zatím nikdo nenabídnul - za všechny převažují zejména výplody mainstreamu posledních let jako Justin Bieber nebo Tokio Hotel (uh, představte si, jak by se s nimi asi krvežíznivá čtveřice vypořádala...), do neslavné síně někdo přihodil také zapomenutou kapitolu hudebního průmyslu minulého století - Kelly Family - a neznalci se nakonec vyšvihli i s již předělanými Kiss. 

 



Bloodsucking Zombies from Outer Space - Poison (Alice Cooper cover) & Detroit Rock City (Kiss cover)

 

 

Pokud máte vděčnější návrh, neváhejte se vyslovit, kvality coverů této zombie bandy jsou vám jistě dobře známy. 

 

 

Na pražském koncertě se Bloodsucking Zombies představí společně s domácími Gangnails, kteří v průběhu srpna vypustili do světa novou desku.

 

Pro připomenutí něco o něm z psychobilly.cz:


Dlouho očekávaná dlouhohrající deska pražské party the Gangnails vyšla! Dlouho očekávaná především kapelou samotnou, dále také skalními fanoušky, kteří už možná ani nedoufali. Nahrávka je k dispozici na cd a vinylu. Připravuje se nový klip, nový merchandise  a všechny další serepetičky.Na cd tedy najdete 14 songů, které byly natočeny v Professional sound studiu pod dohledem mr. Kuřeteho neboli Pavla Hejče, dlouholetého zvukaře klubu 007. Co se týče hudby, můžete očekávat klasické punk´a´billy ve kterém Gangnails mísí jak punk s rockabilly, tak i garáž rock a surf se špetkou new wave.

 


mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.