Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Podzimní sezóna se nám rozjela pěkně zhurta a je radost vám žeň na temné scéně v pořadu Dark Wave na Radiu Wave předkládat. Dnes vám představíme nový singl VNV Nation, kteří již brzy zahrají v Praze. Odhalíme, co připravují ve svých studiích a zkušebnách :Wumpscut:, The Damned, O Children nebo God Module.

 

VNV_Nation_-_logo_2011

 

V Démantu si připomeneme významnou anglickou partu The Rose Of Avalanche, ale největší bohatství 166. dílu pořadu Dark Wave tentokrát tkví v množství nových desek, které vám pro tentokrát představíme. Dostane se na novou desku Left Spine Down (jejich předák Jeremy Inkel hrát v neděli v Praze s Front Line Assembly), Requiem For The Dead, Bunnydrums nebo Q4U. Pozveme vás na koncerty Ambassador 21, The Last Killers nebo Austra a další žánrové parties. Je toho opravdu hodně, a tak se vyplatí ve středu zasednout v deset večer ke svým přijímačům, a díky dvouhodinovce Dark Wave být v obraze. Těší se na vás vaši průvodci Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.