Na Castle Party 2012 zahrají Hocico

V krátkém časovém sledu přicházejí organizátoři polské Castle Party s dalšími zajímavými jmény, která se objeví na dalším ročníku. Ten se uskuteční ve dnech 27. - 29. července 2012 v tradičních prostorách hradu Bolków. Vedle již potvrzených CombichristLeæther Strip a Merciful Nuns jsou novým jménem na seznamu účinkujících mexičtí přísňáci Hocico

Další novinky pro vás samozřejmě budeme sledovat.

 

Castle_Party_2012

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

no vida :)<br />mohli by udelat nejakej oldschool set :)
Přátelé, kdo se z Česka chystá na Hocico na Castle Party? Nebo vůbec na Castle Party?? Chci si splnět jeden z mých snů a vidět tuto kapelu. Bylo by super, kdyby se někdo našel a mohli by jsme se domluvit na společné cestě, jelikož jsem zatím nikoho nezlákala tam jet. :-( Tady je na mě kontakt, kdyby se jakysi dýmař ozval: punkova.klobasa@seznam.cz nebo http://cs-cz.facebook.com/veronika.vaskova1
Už pěkných pár let nás jezdí na Castle Party celkem velká banda z Čech i Slovenska a nezřídka si v kempu děláme "československé stanové městečko", takže stačí sledovat web a třeba někdy zajít na nějakou akci ;).
Fajné. Kouknu na web.
Jasný – když budeš mít čas, zkus se třeba podívat na reportáže z uplynulých ročníků (třeba i s fotkami) – uděláš si celkem přesnou představu o co jde :).<br /><br />http://sanctuary.cz/reporty/5758-report-z-castle-party-2011<br />http://sanctuary.cz/reporty/5774-report-z-castle-party-2011-sobota-<br />http://sanctuary.cz/reporty/5775-report-z-castle-party-2011-nedele<br /><br />http://sanctuary.cz/reporty/4254-report-z-castle-party-patek-30-07-10<br />http://sanctuary.cz/reporty/4264-report-z-castle-party-sobota-31-07-10-<br />http://sanctuary.cz/reporty/4278-report-z-castle-party-nedele-1-08-10-
Představu mám, ale počtu si, to jo. :) Dík. Jinak by mě zajímalo, zda-li se mohou lístky zakoupit přímo na místě (jestli je nějaký omezený počet míst a tak) a třeba na jeden, dva dny.
Není třeba to kupovat tam, děláme každoročně předprodej lístků přes Cz Sanctuary, takže to můžeš v pohodě zaplatit v korunách a ještě to máš levnější než na místě. Jsou jedonodenní i na celej fesťák, který samozřejmě vyjdou daleko levnějí. Ale spouštět se bude až někdy na jaře. <br /><br />Taková nadstavba je, že ještě vypravujeme autobus z Trutnova do Bolkowa a zpět, protože jinak se bez auta dostává do městečka hrozně zdlouhavě a složitě. :)
Jé, vy jste zlatí. Už jsem si v robotě vzala volno a 3-denní lístek to jistí. Jinak ten autobus je fajn. Budu nad ním uvažovat. Je to pohodlnější se dovést přímo na místo. 8)
... jsem z Frýdku, takže to bude tak či tak dálka. :D
No, je pravda, že z Frýdku to už takhle máš teda dost daleko :). <br /><br />Jinak jo, taky doporučujeme jet na celý festival – i kvůli té dopravě. Ten bus děláme právě kvůli tomu, že se do Bolkowa jako města hrozně špatně a složitě dostává bez auta... takhle většinou máme sraz na nádraží, v Trutnově počkáme na výpravu, která jede z Brna a hromadně pak tím mikrobusem do Bolkowa, a v pondělí ráno nás pak vyzvedává a odveze zpět na nádraží do Trutnova. :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.