David Bowie šel do důchodu – tvrdí jeho životopisec

Paul Trynka říká, že by byl zázrak, kdyby se Bowie vrátil na scénu.

David Bowie

A slova tohoto muže nelze brát na lehkou váhu, neboť Trynka je Mistrovým životopiscem, který aktuálně pracuje na nové knížce o Bowiem s názvem "Starman". Podle jeho názoru by se David, jenž od desky "Reality" z roku 2003 nevydal žádnou novou hudbu, vrátil leda s něčím naprosto bombastickým.

Sám k tomu v rozhovoru pro magazín Spinner řekl: "Mé srdce mi říká, že se vrátí. Ale má hlava říká, že se to asi nestane. Myslím, že by se byl schopen vrátit na scénu leda s něčím seismickým. Muselo by to být něco explozivního s mnoha blesky. Byl by to tak trochu zázrak, kdyby k tomu doopravdy došlo, ale zázraky se dějí."

Pro úplnost doplňme, že se jeden z nejvlivnějších androgynů v historii hudby naposledy objevil na pódiu před pěti lety s Aliciou Keys v New Yorku a od té doby nevydal jediný náznak toho, že by se chystal ke koncertování vrátit. Nezbývá než doufat a nechat se překvapit.

Zdroj: NME.com (David Bowie has 'retired', claims biographer)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jeste, ze jsem mel to neuveritelny stesti chytit ho tenkrat na Vystavisti - i pres bolestne ukracenej koncert to byl jiste jeden z nejvetsich hudebnich zazitku zivota. Bouwáče zpet!!!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.